Foto impressie workshop


 


 


 

WORKSHOPS

Bij Pauliens Taarten is het mogelijk om verschillende workshops te volgen, voor zowel de beginner, als de gevorderde.

Hieronder volgt een keuze van verschillende workshops, welke worden gegeven op een mooie workshop lokatie in Etten-Leur.

 

Workshop basistaart  € 45,00/pp  

  • Thema: een taart van ca 20 cm, geschikt voor 12 personen, decoreren met decoraties naar eigen keuze. Tijdsduur ongeveer 3 uren.
  • Tijdens deze workshop leert u alle basis beginselen van de taart decoratie, zoals biscuit doorsnijden met een dubbele taartzaag, vullen, afsmeren, fondant uitrollen en de decoratie mag u naar eigen inzicht uitvoeren. U kunt gebruik maken van alle gereedschappen, zoals leuke uitstekers en moulds.
  • U krijgt van mij een biscuit ( dit is de taart), de vullingen en botercreme hoort daar ook bij en natuurlijk is er genoeg fondant aanwezig in allerlei kleurtjes.
  • Voor koffie of thee wordt gezorgd, incl. iets lekkers erbij.
  • Uiteraard wordt uw taart aan het eind van de workshop netjes in een taartdoos ingepakt, zodat u het mee naar huis kunt nemen.
  • Ook krijgt u van mij tips hoe de taart te bewaren of in te vriezen, zodat u de taart op een andere dag of tijdstip kunt aansnijden.
  • Maximaal 6 personen


 

Bijzondere workshops modelleren  € 90,00/pp

 
 

Workshops boetseren met modelleerpasta. 

Vindt je het maken van een gezichtje ook zo lastig en lukt het mondje steeds niet, of de ogen, dan is deze workshop iets voor jou!

 

Tijdens deze workshop wordt u geleerd hoe een mooie gezichtje te maken, handjes, voetjes en de body, etc. Een compleet poppetje is het eindreslutaat en alle technieken zullen u worden aangeleerd, alsmede het werken met de bijbehorende tools. U gaat naar huis met een compleet poppetje en een dosis kennis, om thuis verder aan de slag te gaan.

Deze workshop is een dagworkshop en zal ca 6 uren gaan duren.

De kosten voor deze dagworkshop bedragen € 90,00, incl. koffie, thee en wat lekkers tijdens de workshop.

 

Heeft u interesse? Neem gerust contact met mij op als u vragen heeft.

Contact via mail: paulienstaarten@gmail.com of telefonisch : 06-55 35 76 74

 

Dus houdt mijn pagina in de gaten, of wordt lid van mijn Facebook van Pauliens Taarten, want hier worden de laatste updates als eerste geplaatst

 

 

Informatie aanvraag formulier

Heeft u interesse in een leuke workshop? vul dan onderstaande gegevens in en Paulien neemt binnen 24 uur contact met u op.