PRIJZEN

 

Er zijn in principe geen vaste prijzen voor een complete taart, omdat elke taart die ik maak uniek en elke keer weer anders is.

Ik kan vrijblijvend een offerte aanbieden, waarbij ik rekening houd met je persoonlijke wensen en het thema van de taart.

Voor suikerbloemen, geboetseerde figuren, puzzelplaatjes en overige extra decoraties en stapeltaarten zullen extra kosten in rekening worden gebracht, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het maken van de decoratie. Nadat duidelijk is welke decoratie gemaakt moet worden, kan ik pas een prijsopgave compleet maken.

 

BASISPRIJZEN

 

Taart

 

Basistaart ( met simpele decoraties) vanaf € 3,00 per persoon. Dit is inclusief simpele decoraties op de taart en een klein boetseerwerkje van fondant. Voor grotere of meerdere boetseerwerkjes wordt een meerprijs berekend, afhankelijk van aantal en moeilijkheidsgraad.

Onder basistaart wordt verstaan het biscuit, met twee lagen gevuld, waarvan 1 maal banketbakkersroom ( of luchtige vanille crème) en 1 maal vruchtenconfituur naar keuze.

Prijs van de decoraties is afhankelijk van aantal en moeilijkheidsgraad

 

Bruidstaart

 

Bruidstaart vanaf € 4,50 per persoon

De meeste vullingen zijn bij de prijs inbegrepen, met uitzondering van de bewerkelijke vullingen. Wilt u een vulling die niet in de lijst staat, geef het door en wij maken het.

Bruidsproeverij € 20,00

Prijs decoraties afhankelijk van aantal en moeilijkheidsgraad.

 

Cakepops
 
Cakepops vanag € 1,60 per stuk, afhankelijk van de decoraties en smaak en moeilijkheidsgraad. Ook het aantal cakepops bepaalt de prijs, hoe meer cakepops, des te goedkoper worden ze. Prijs op aanvraag bij grote hoeveelheden.
 
 
 
Cupcakes

 

Cupcakes vanaf € 2,25 per stuk

Cupcakes leverbaar in verschillende smaken, op aanvraag gevuld met vruchtenjam of chocoladestukjes, nootjes etc.

Prijs decoraties afhankelijk van aantal en moeilijkheidsgraad
 

Giant cupcake ( reuze cupcake)

 

Reuze cupcake ( Giant cupcake) vanaf € 24,50

 

 

Babyshower of Sweet table
 
 
Pauliens Taarten kan voor u een leuke Sweet Table maken. Dit is een tafel, gedecoreerd met allerlei lekkere dingen, zoals een mooie opgemaakte taart als middelpunt, koekjes, cupcakes, cakepops, snoep, chocolade, lollies, etc.
Dit alles wordt op elkaar afgestemd qua kleur en smaakvol gedecoreerd. Pauliens Taarten zorgt voor alle decoraties op de tafel, van bloemen tot schalen etc.
Dit is erg leuk voor bijvoorbeeld een trouwerij of een babyshower.
Op deze manier heeft iedereen de keuze om te eten wat ze lekker vinden.
Prijs op aanvraag.
 
 
 
Cakeboard of cakedrum

 

Standaard worden taarten geleverd op een taart karton, dat is een zeer stevig hard kartonnen bord, speciaal voor taarten. Deze is gratis.

Een stapeltaart kan het beste geleverd worden op een cakedrum. Dat is een stevige plaat van ca 1 cm dik, waarop de stapeltaart geplaatst kan worden. Meerprijs hiervoor is vanaf € 3,00, afhankelijk van de doorsnede van de cakedrum. Als u de cakedrum achteraf weer bij ons inlevert, krijgt u de kosten van de cakedrum van ons terug. Het is dus een soort statiegeld, wat u weer terug krijgt bij inlevering.

De cakedrum kan mee worden gedecoreerd en vormt zo 1 geheel met de stapeltaart.

 

Bezorgkosten

 

In principe bezorg ik geen taarten op locatie, omdat ik een eenmans bedrijf ben. Bij uitzondering en als de werksituatie het toe laat, kan ik aan huis bezorgen. Hier zijn bezorgkosten aan verbonden. De kosten hiervoor zijn € 0,35/km

Bruidstaarten bezorg ik altijd op de locatie, om zodoende de tafel waar de bruidstaart op komt te staan mooi te decoreren. Binnen een straal van 10 km is bezorgen gratis, daarbuiten zijn de bezorgkosten € 0,35/km

De reistijd is € 2,50/ 30 minuten.

 

Borg
 
Pauliens Taarten kan voor u ook ( bruids) taartstandaarden en andere decoratie assecoires leveren. Hiervoor wordt bij de bestelling een borg gevraagd, die bij inlevering en na controle op beschadegingen, aan u terug betaald. Prijs op aanvraag.