Wil je ook in mijn gastenboek een bericht plaatsen? Ik zou dat heel erg fijn vinden, alvast bedankt!

Re:Taart met Knabbel en Babbel voor mijn 50e verjaardag.

Datum: 15-04-2014 | Door: Paulien

Hoi Caroline,
Bedankt voor je leuke reactie

Re:Re:Taart met Knabbel en Babbel voor mijn 50e verjaardag.

Datum: 15-04-2014 | Door: Paulien

En super leuk dat mijn boetseersels bij jou in de vitrinekast staan, blijft jaren lang goed, mits droog bewaard en uit het zonlicht.

John

Datum: 05-11-2016 | Door: Smithg717

I am impressed with this website, rattling I am a big fan. ekdaeedbkgcdadaf

Raad Eens Hoeveel Ik Van Je Hou-Taart

Datum: 08-04-2014 | Door: Winny

Voor onze dochter, die 2 werd, heb je een prachtige een heerlijke taart gemaakt met het thema Raad Eens Hoeveel Ik Van Je Hou. Iedereen reageerde met ontroering, zo mooi vonden ze de haasjes op de houten plankjes van marsepein. Ook de vulling van Vanillecreme en verse aardbeien was verukkelijk. Mijn dochter, wij en de visite hebben er heerlijk van gesmuld.

Hartelijk dank voor al het werk, Paulien.

Hartelijke groetjes

Re:Raad Eens Hoeveel Ik Van Je Hou-Taart

Datum: 08-04-2014 | Door: Paulien

Dank je wel Winny voor de leuke reactie!

Ik heb de haasjes en de taart ook met erg veel plezier gemaakt, was weer eens wat anders en heb er van genoten. En blij te horen dat de taart ook lekker was, de aardbeien zijn nu weerl lekker zoet en dat proef je in de vulling.
Hoop je nog eens terug te zien,

Groetjes, Paulien

Bruidstaart

Datum: 13-12-2013 | Door: Pauline Grootjans

Beste Paulien,

Jij hebt alle verwachtingen overtroffen betreft de creatie, smaak en presentatie van onze bruidstaart. Wij en onze gasten konden proeven dat deze taart met veel liefde, plezier en zorg gemaakt was. Het grootste compliment is wellicht dat de taart helemaal op is gegaan en dat was niet bepaald omdat het een kleine taart was of omdat er te veel gasten waren :-). Wij willen je via deze weg nogmaals bedanken voor je bijdrage aan een onvergetelijke dag. Bruiloft of geen bruiloft wij gaan zeker vaker een taart eten van Paulien!.

Met vriendelijke groet,
Pauline

Sweet sixteen

Datum: 28-10-2013 | Door: Kim

Hoi Paulien,
De sweet sixteen taart van Kim roze/wit met pareltjes, bling bling en roze strik is door iedereen ontvangen met veel aaaah's en ooooh's. En toen iedereen mocht eten ervan, was het erg stil. Iedereen heeft ervan genoten. Zeker Kim en dat was het belangrijkst. Dank je wel en tot de volgende keer. Gr. Fam. Korfmaker

Taart met de prachtige paarse roos!

Datum: 22-10-2013 | Door: Kim

Hoi Paulien,

Voor de tweede keer een bestelling bij jou geplaatst! Allereerst een mooie taart voor mijn housewarming! En de tweede bestelling voor mijn huisgenoot een mooie taart met een prachtige paarse roos! Beide taarten waren heerlijk! Super bedankt!

Roze taart met scooter:(br)mmmmmmmmm!

Datum: 01-10-2013 | Door: Evelien van Loon

Beste Paulien,

Heel hartelijk dank voor de leuke taart met scooter! Na wat mailcontact heb je er met week voor gezorgd dat Nadia een geweldig originele taart had. Ze was er erg blij mee. Op Facebook had ze binnen no time meer dan 100 likes, dat zegt wel wat over het uiterlijk. En de taart zag er niet alleen heel erg leuk uit, de smaak was fantastisch! Je hebt er in mij een fan bij en in Etten-Leur en omgeving ga ik zeker reclame voor je maken.
groeten,

Evelien

Re:Roze taart met scooter:(br)mmmmmmmmm!

Datum: 04-10-2013 | Door: Paulien

Wow, dankjewel Evelien! Heb de taart ook weer met veel plezier gemaakt. E vond het heel erg leuk dat je dochter ook mee kwam!
Groetjes Paulien

Je Taartenzaak

Datum: 30-09-2013 | Door: Toos en Leo Kromeich

Beste Paulien,

vanuit Beieren willen we jou van harte feliciteren met je Website en de fantastisch uitziende taarten op de foto´s. Als we weer eens naar NL gaan, komen we beslist even langs om jouw werk van nabij te bewonderen. Veel succes met de zaak en we melden ons als het zover is.

Met veel groeten van de Kromeich´s uit Erlangen.

Re:Je Taartenzaak

Datum: 06-10-2013 | Door: Paulien

Wat leuk! Een reactie van familie uit Beireren! Super verrassing, dank u wel voor uw complimenten en hoop jullie weer een keer te zien hier in Etten-Leur, uiteraard met een lekker stuk taart bij de koffie!

zomaar een berichtje

Datum: 28-09-2013 | Door: ria meijer-kromeich

Hallo Paulien, ik hoorde van ome Ad dat je bezig was met taarten bakken. Ze zijn werkelijk prachtig. Angelique heeft ze ook gezien en daar zal je wel ter zijnertijd wat van horen, heel veel succes en groetjes van tante Ria.

Re:zomaar een berichtje

Datum: 30-09-2013 | Door: Paulien

Hallo tante Ria,
Wat een verrassing om van u een berichtje hier te ontvangen!
Dank u wel voor de complimentjes en hoop Angelique een keer te spreken.
Liefs, Paulien

Sweet Sixteen taart Mylon en Carmen

Datum: 10-09-2013 | Door: Patricia de Geus

Paulien, just one word hoe je de taart hebt gemaakt voor Mylon en Carmen....SUPERTOP!!! Vanaf woensdag hadden we contact en na 1 en ander doornemen konden we zondag de taart ophalen, wat voor ons ook nog een verrassing was. Maar perfect meid...echt super. Je talent, je liefde voor het vak, je passie....je kunt het allemaal zien in je taarten. Je bent gewoon een supertalent. Ik ga reclame voor je maken bij die Buddy haha;-). Paulien nogmaals bedankt voor het maken van de taart en we komen zeer zeker terug bij je. X Patricia

Onderdelen 16 - 30 van 50
<< 1 | 2 | 3 | 4 >>

Nieuw bericht