Even voorstellen

 

Mijn naam is Paulien en ik woon in Etten-Leur. Dat ligt vlakbij Breda in Noord Brabant.

Het decoreren van taarten en cupcakes is begonnen als een hobby en heb op een gegeven moment besloten wat met mijn hobby te doen.

In 2011 ben ik begonnen met het maken van cupcakes en had vooral heel veel plezier in het decoreren van de cupcakes. Eindeloos heb ik me uitgeleefd op de smaken en de kleuren en thema's. Heeeel verslavende en lekkere leuke hobby!

Ik zocht natuurlijk op internet naar leuke voorbeelden en tips en trucs om inspiratie op te doen.

Tijdens deze zoektocht kwam ik foto's tegen van de meest prachtige en originele taarten en toen wist ik het: dit wil ik ook maken! De lekkerste recepten van vullingen, de technieken, heb al heel veel uitgeprobeerd, met succes!

Inmiddels heb ik al verschillende taart projectjes voor famile en vrienden achter de rug en heb veel positieve reacties mogen ontvangen. De stimulans om nog mooiere en originele taarten te kunnen maken en decoreren was heel groot.

Na het volgen van een basis cursus taart decoraties in 2011, was ik direct besmet met het taartvirus. Ik heb inmiddels mijn professionele Master PME diploma's van de Royal Icing en de Sugar Flowers en Sugarpaste behaald en volg nog regelmatig nieuwe workshops om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van taartdecoratie.

Middels deze website wil ik mijn passie voor taart decoratie met u delen.  

Wat is er mooier dan een blije lach op iemands gezicht. met mijn taarten wil ik een lach op het gezicht toveren en samen met u ervoor zorgen dat er een prachtige unieke taart klaar staat.

 

Bezoek ook mijn Facebook pagina van Pauliens Taarten. Klik hier voor de link. 

 

 

Bedankt voor het lezen !

Lieve groet,

Paulien